Kodları lütfen aşağıdaki butonları kullanarak renklendirin. Örnek: <php> echo "Selam Dünya"; </php>
Yardım
karakter kaldı

Php Bot Yapımı Konusunda

Merhaba;

Php de bot yapımı konusuyla ilgileniyorum.

Ancak üzerinde deneme yaptığı bir sitede takıldım ve sorunu çözemedim..

Bu konuda fikri olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum..

Deneme yaptığım site bir blogspot sitesi...

Bu tür siteler üzerinde bot işlemi nasıl yapılıyor?

Örnek kodlarla anlatırsanız memnun olurum..

Şimdiden teşekkürler..
+0
-0
Cevaba KatılıyorumKatılmıyorum
Cevap Yaz Yorum Yaz Arşivime Ekle Takip Et

Cevaplar

  • camcicarsi adlı üyenin fotoğrafı
    9 yıl önce yazılmış
    4 cevap - 10 soru
    istediğiniz sitelerden bot ile çekim işlemi yapabilirsiniz. tabi bazı siteler kendi tarzlarında bunu engelleyici birçok şey kullanıyor. bot, aslında sitenin kaynak kodunu okuyup oradan istediğiniz yerdeki bilgi ve verileri kendi veritabnınıza kopyalama işlmeidir. hangi siteden neleri çekeceğinizi yazarsanız fikir vermek amaçlı ufak bir kod yazabilirim.
    • spanker adlı üyenin fotoğrafı spanker
      file_get_contents() komutu veya php curl kütüphanesini incelemen lazım kardeşim ilköncelikele siteye bağlanmak için.Eğer veri çekmek istersen de preg_match() komutunu inelemen lazım.Diğer arkadaşın dediği gibi biraz daha bilgi verirsen daha yardımcı olabilirz...
      9 yıl önce yazılmış