Kodları lütfen aşağıdaki butonları kullanarak renklendirin. Örnek: <php> echo "Selam Dünya"; </php>
Yardım
karakter kaldı

asp.net ile site içi basit forum

asp.net ile basit bir site içi forum yapmak istesem ilk olarak nerden başlamam veya nelere dikkat etmem gerekir?
+0
-0
Cevaba KatılıyorumKatılmıyorum
Cevap Yaz Yorum Yaz Arşivime Ekle Takip Et

Doğru Cevap

  • siyahbeyaz adlı üyenin fotoğrafı
    10 yıl önce yazılmış
    472 cevap - 20 soru
    asp.net ile cok basit. ilk olarak bos bir asp.net projesi acin.. yeni bir aspx sayfası olusturun... sol taraftakı box menude textbox combobox gibi verileri direk ekle.. en sonda bir button ekle buttona cıft tıkladıgında button event olayına yanı .cs veya .vb aspx sayfasının arka planına kod bölüne gideceksin.. bununla ilgili baslamadan önce asp.net derslerini izlemenizi tavsiye ederim birazda kod bilgisi olması gerekmektedir. asp.net biraz farklıdır bastan belirteyim. html ve asp olarakta kullanabilirsin normal asp.net kendi sundugu işlevleride kullanabilirsin geneli asp.net kendi sundugu form işlevleri kullanılır. bence ilk olarak asp.net ile ilgili ders videoları varsa kitap vs gibi yararlanın
    • ercet00ilk adlı üyenin fotoğrafı ercet00ilk
      biraz detaylandırabilirseniz sevinirim. mesela araştırmak için anahtar kelimelerim neler olmalı?
      anlatan bir yer buldum ama MVC3 ile anlatmış çok karışık geldi.
      ilginize teşekkür ederim.
      10 yıl önce yazılmış
    • siyahbeyaz adlı üyenin fotoğrafı siyahbeyaz
      mvc biraz daha farklı birsey o script diline yakın daha cok professional olanlar mvc kullanır..

      ben bununla ilgili bir kac tane video sitesi vereyim..

      www.kariyervideo.com sitesinden asp.net videoları izleyebilirsiniz. veya
      https://www.youtube.com/watch?v=9RjnphZqBQQ sırdamda baslayabilirsiniz.
      10 yıl önce yazılmış
    • ercet00ilk adlı üyenin fotoğrafı ercet00ilk
      benim sorunum asp.net ile değil de daha çok site içinde üyelerin sadece sıkıntılarını tartışabilecekleri bir küçük çaplı forum yapmak. belki 15-20 başlık olacak, kişiler görüş bildirecek ve kişinin firması, ismi, belki bir de resmi olacak.
      teşekkür ederim.
      10 yıl önce yazılmış
    • siyahbeyaz adlı üyenin fotoğrafı siyahbeyaz
      size tavsiyem ilk olarak script dilinden baslamanızdır. asp.net ve c# ilkinde agır gelebilir.
      asp veya php ile baslamanız size daha kolay ve pratik gelecektir. bunun ıcın php yi ben tavsiye ederim...
      9 yıl önce yazılmış
    • ercet00ilk adlı üyenin fotoğrafı ercet00ilk
      çok teşekkür ederim bu aralar hızır gibi yetişiyorsunuz vallahi..

      projem asp.net ve biraz acemiyim açıkçası. temellerini biraz biliyorum fakat tecrübe yok.. şu halde aradığım bir şeyi bulmak çok zamanımı alıyor tahmin edersiniz.
      bir de takip ettiğiniz türkçe olarak anlatan makale olur, link olur var mı? türkçe olursa sevinirim.
      ilginize teşekkür ederim.
      9 yıl önce yazılmış

Cevaplar

Hiç cevap bulunamadı.